Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


går i tystnadens fotspår



jaget vandrar rastlöst i spåren
fjäten efter de rödbenade strandskatorna
bland tångens rykande kompost
skeppsmastens tackel och tåg
håller i handen snäckor och fjädrar
lyssnar till skärvornas röst bland spåren
Je suis
Tu es
Nous ensamble

fågeln vilar i sitt lilla bo, trött men kan inte sova
ljuset är den enda tro
i ovissheten ryms hopp och tro
armarna stirrar mot himlen
då vildhästar galopperar
tiden fladdrar långsamt förbi
och sädesfältens gula skylar
står som resta kors mot himlen
tiden varken vän eller fiende
dagarna grå när tiden flyr sina vanor
då två faller omkull mot domens höga mur
men slutligen reser vi oss okuvliga

ingen ska underkasta sig syndarnas aska
vem är skuldfri ?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-12-06 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP