Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag kram <3-----------Latte charmar vem som helst


Kunskapens bok



känner mig med ens djärvare
som en kunskapssökare
vandrar på stigen
finner blommor som slagit ut
och de som vissnat till hö
det har hänt massor
öppnar kunskapens bok
hälsar på en gammal bekant
vad har hänt sedan sist
älskade uggla
ditt ansikte har tecknats ännu klarare
bland hudlösa dagar
lärt mig tala till den törstige
om vattnets självklarhet
lärt mig att se stunden
i dagens öga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-12-06 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP