Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt blir bättre när vi låter bli


Vi människor lär oss nu att 
planera flexibelt medan vi
håller fast vid det vi vet att
vi vill och kan.


Vi människor vill få göra som
vi vill eller som vi brukar
En del människor får som de
vill nu, när ingenting blir som
det brukar, så kan det också vara.


På en lista av önskningar står
det sådant som inte kostar något.
Högst upp står det Kramar...och
fast de är gratis kan de faktiskt
kosta för mycket..det är allt
lite märkligt ändå.


 





 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-12-06 19:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vanor är trygghet. Närhet och kontakt är fundamentala behov. Bristen på dem skapar ledsnad och oro.
Intressanta tankegångar i din text.
2020-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Må Herren förbarma Sig över denna ogudaktiga nation!
2020-12-07

  Hon kallar sig poet VIP
En fin tankeställning....det vi vill ha eller längtar efter i detta läge är kramar och närhet...det kostar ingenting...men kostar ändå....som det är nu ....
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP