Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bro

 

som kors

utlagd på bro

låg jag

behövde

inte höra

ljudet

av dina steg

på vattnet

för att förstå

 

att du var där




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-06 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mångbottnat och vackert i alla sina djup.
2020-12-09

  Kajan VIP
Dikten är självklar, utan att vara förutsägbar.
2020-12-09

  Domenico VIP
Med ytterligt begränsade uttrycksmedel blir din ordminimalism stor och mycket läsvärd. Utmärkt!
2020-12-08

  Stanley Rydell
Djup symbolik medelst stark sparsamhet med orden. Slutraden lika omvälvande som självklar.
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö