Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

I ett ögonblick
en kort sekund.
Just innan jag vaknar
innan ögonlocken lyft.
Känner jag doften
närheten av en kär.
Sen öppnar jag ögonen
morgonen oh nuet är här.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-06 21:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart! Visst finns de där i drömmarna. Den nära och kära.
:)
2022-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Go känsla...en sådan som man mår så gott av...
2020-12-27

  Anya VIP
Åhh så fin. min svärfar, som är änkling, berättade samma sak. Hur han kände min svärmor bredvid sig.
2020-12-17

  Lars Hedlin
Just så..mycket fint
2020-12-15

  Eva Helene VIP
Vackert med vemod blandat.
2020-12-10

  Gunnel Eriksson VIP
Bra text om ett ögonblick.
2020-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om att vakna med dubbla känslor!
2020-12-07

  ULJO
Fin känsla du förmedlar
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP