Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det får vara bra

Mörkret det eviga
Är som verklighet
Om det får finnas
I själens djup

Hur ska jag förklara
Det är bra
När alla vet
Att det kan det inte vara

För mörkret har inte själen
Och sinnet är rätt nöjt
Vet jag borde mera
Men mitt får vara bra
Även för dig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 69 gånger
Publicerad 2020-12-06 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva