Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att livet inte är rättvist vet vi alla. Men varför måste en del få så mycket skit på en gång? Hur orkar man fortsätta?


På 5 veckor förlorade jag allt

Pandemins år, coronans år
Så kommer många minnas 2020

Hur kommer jag minnas året som gått?
Jo, som året då jag förlorade alla jag älskade

Min älskade mamma
Så fort du rycktes ifrån oss

Chocken, sorgen, saknaden
Går den någonsin över?

Inte hann jag vänja mig vid tanken
På att du var borta för alltid

Så rycktes plötsligt min morbror bort
Hastigt precis som du mamma

Fem veckor mellan dödsfallen
Ena dagen mådde ni bra
När nästa dag grydde fanns ni inte mer

Ni var allt jag hade
Ni var hela min släkt

Nu är ni båda borta
Och här står jag ensam kvar

Sorgen, saknaden, ensamheten

Hur går jag vidare utan er?
Det enda jag önskar till jul
Är att få vara tillsammans med er igen
Om så bara för en kort stund

Jag älskar er
Jag saknar er




Fri vers av Muppetto
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-07 02:17



Bookmark and Share


  Stisse
Du skriver så inlevelsefullt hur det är att mista dem vi älskar. När fler av våra nära dör inom kort tid blir det så outhärdligt tomt.
Minnena av våra nära och kära kan dock ingen ta ifrån oss.
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Muppetto