Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgonkram älskade uggls


Det stora

kan vara allt ifrån att älskad person mår bra till att bilen rullar. Skälen mer bra då levande har hälsan. Samtidigt måste vardagen fungera och bilen är nödvändig om man inte håller sig med levande hästkrafter och har ett stall.
Allting måste underhållas relationer och bilar även pannlampor.
Är du en nörd? Inte? Ibland är det en fördel om du bestämt dig för vårda din bil om du haft den sedan den var bäbis. Då får du räkna med att du behöver sätta dig vid skolbänken. Kanhända behöver du dra på dig overallen och gå som elev på den lilla bilverkstaden och lära dig hur du bäst sköter din grand old Lady.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-07 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP