Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sista väg ut

 

I min slut resa

Min sista och slutliga väg

 

Bränner jag,

 

Byar och broar

Skog och okända orter

 

Så inget av mig blir kvar som fönster

 

I min slutliga resa

Min tomma hand

 

Eldar jag,

 

Känslor och drömmar

Kärlek och memoarer

 

Så inget av mig blir till minne

 

Mörker och dyster

Dyster och dunster

 

Dunster och tomhet

Tomhet och falska kärleksstunder

 

Och allt jag gav bort ångrar

Orkar ej mer orkar

 

Murar, murar. Murar

Omkring mig bygger

 

Mig själv vill mot ondo skyddar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-12-07 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP