Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En tankaformad undran

Om en ek faller
i skogen - hör någon det?
-  Eller ekar det...

...mellan sta-sta-stammarna
tills också Löfvén  faller...?




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-07 10:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vem som stod där i teve? Bellman kändes igen, och så förstås Allan, men vem var den där förste?
Texten? Jo, den är läst och infogad till minnet av en Sträng som b rast...
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP