Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden är sen

Men du
Det finns ju hopp
Även om stormen rider
Och du vill veta

Så låt lugnet sänka sig
Det blir som det blir
Och tänk om
Är inte negativt

Fäst ögonen vid det som är
Låt inte otåligheten förstöra
Dagen finns för dig
Framtiden är sen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-07 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva