Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagg

Lägg ner
masken som du sparat
har hål, är stel
sanningar som ler
slår också fel, missar mål
så lögnerna blir fler
du byter spår, blir svår
stram och kall, och hård
en annan illusion - du blir
som ny, med stilrent agg
en vandrande satir
kall som blå safir
men samma slagg
i själen, förtär den
fina karriären
tar också slut, så slut
dig, stäng
och ta isär den
sorgliga chimären
smält den
koka, bränn, häll upp den
i nya formar,
och gjut ut den
ett nytt du sen




Fri vers (Spoken word/Slam) av Lustverket VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-07 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt hur du använder språket!
2020-12-07

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Härlig rytm, gillar kraften.
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP