Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterprocess

Ditt vindpinade skal krackelerar
i uppförsbacken
Det är en lång vinter framför oss
utan sömn och snö

Klockan är snål och du veknar
Mörkret har letat sig in
i din bröstkorg

Det är inte fågelnäbbar som pickar
det är väldiga hav
som skvalpar under huden

Processen har tagit sin början
Tänderna byter plats om natten
Det är inte längre du som
möter dig i spegeln




Fri vers av Människohare VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-07 16:15



Bookmark and Share


  Jeanette Sandelin
Heeelt på såld på din lyrik. Som du skriver... WOW!
Utgiven?
2021-11-07

  Lustverket VIP
Coola formuleringar, relaterar :) tuff men ändå rolig och snyggt formulerad avslutning.
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP