Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglar av ögon

Tusen juleljus
Glittrande i vattnet svart
Speglar av ögon




Bunden vers (Haiku) av skärva
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-12-07 17:30



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Absolut.
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva