Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


se upp där du går



gå försiktigt över nattgammal is

natten har brett ut ett täcke

med frostade stjärnor

över det fallna hjärtat

går det laga det trasiga

går det att förlåta

det man inte vet?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-12-07 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP