Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flytande

 

_______________

jag simmar i tider av

          ovisshet

längtar morgontimmar

av ny luft

 

smaragder av solskensminnen

sönderrivna drömmar

 

kastar pappersankare

tittar upp mot himmelen

 

molnen sover

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-12-07 20:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan berör...
2020-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodsvackert!
2020-12-09

    Birgersdotter VIP
Tyckte om den här!
2020-12-08

  Sparvögat VIP
Ett under av skönhet landar i dina rader...
Mycket vackert!

2020-12-08

  ULJO
Briljant skrivet med svårmod som bas
2020-12-08

  Solstrale VIP
Dina rader är fantastiska du briljant! Gillar sina ordval! Tack!
2020-12-08

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
Kramar
2020-12-08

  Kajan VIP
Poesi med innehåll och skönhet.
2020-12-07

  petter rost
Gastkramande vackert skriver du Magica.
"tittar upp mot himlen
molnen sover"
– ja, så är det.
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP