Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermaräng

Sakta hon bleknar i regnet.
Utan att veta om det.
Regn som blir till snöflingor.
Snöflingor som blir till snötäcke.
Snötäcke som blir till slask.
Slask som blir till is.
Is som blir till vatten.
Ett träd.
En sten.
En mossa.
Akvavit.
Resten av oss.
En dyblöt historia.
På torkställ någonstans.
I vinden.
Grönskande äng.
Blomstrande säng.
Tårar av bergskristall.
Torkar.
Av sig själv.
En klick polkagrisgrädde.
På toppen.
Att älska.
Det goda.
I livet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-07 21:09



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Bildrik dikt med smak av polkagrisgrädde och hopp. Fin.
2020-12-08

  Solstrale VIP
Skickligt skaldat, med många tolkningsmöjligheter ...
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP