Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen som kände dig, kunde dig klandra..


du som en syster

sjuk, sålt smöret och köpt gott

mumsar och njuter




Bunden vers av Horace
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-07 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace