Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordvits


Jag såg aldrig hur slagsmålet startade

Jag uppfattade bara en bråkdel

Dessutom var det smockfull




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 330 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-12-07 22:51



Bookmark and Share


  aol
Måste le kram
2024-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Kul...jag ler stort...
2020-12-27

  morgonstjärna VIP
bra formulerat
var alltid förberedd som barn
2020-12-19

  ULJO
Men ändå i allvarligast laget.
2020-12-08

  angela Täubert fd Jansson VIP
oj oj oj jag vet inte om jag skall skratta eller gråta...tvetydigheten i de få meningarna gör mig något förvirrad.Så bra skaldat!!
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie