Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överflödet av verkligheter du erbjuds att ta del av...


inskjutna världar

mångfald av verkligheter

i denna vår värld




Bunden vers av Horace
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-17 08:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggfångat
2020-12-17

  Minkki VIP
bra haiku!
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace