Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du undrar om den trappa du hugger i dig själv...


är diktarkraften

en outsinlig källa

till liv, eller vad




Bunden vers av Horace
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-18 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace