Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I inskjutna världar är bildning en praktisk teknik att se, bekräfta grunden, testa dess verklighet och om den bär, vidare vandra i sällskap...bilder skapa och dikta i samtal...


Iklädd och manad i bilden träd in, i bilden dikta din väg...


med bildning som skor

handskar och hatt, rocken min

skyddar mot vinden




Bunden vers av Horace
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-30 07:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att läsa som bara kravlöst, känns som en backande höst, upplevelser är krävande så som, den bara plötsligt kom, litet som att sjunga med bruten röst...
2021-01-30

  Minkki VIP
ett intressant ord, bildning - boklig, själslig har man hört om men teknisk? undrar vilket ord som skulle sitta bättre i bilden än bildning? kommer inte på ...
2021-01-30

  Väsensskild
Livets vandring, vi blir ständigt mer rustade att göra klokare val. Kanske får vi bildning och skydd mot stormar längs med den stig vi vandrar. Vi kan också möta någon som ibland lånar ut sin rock som skydd och kanske ger ett gott råd på vägen.
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace