Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter tusen och tusen mil kom jag slutligen fram till mötet


med Dig bredvid

östes jag med vattnet kallt

himlen var öppen




Bunden vers av Horace
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-05 06:17



Bookmark and Share


  Väsensskild
Nåd!
2021-02-05

  karenina VIP
Vilken himmelsk upplevelse
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace