Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blå planeten är min vattenvärld, än så länge...


vattenvärlden min

vattenvarelser är vi

på väg mot öken




Bunden vers av Horace
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-08 06:25



Bookmark and Share


  karenina VIP
Efter lång torka och törst finner ni vägen fram till källan
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace