Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre en pajas vid sidan om, än hungrig tyrann...


förvandlingskonstnär

är kungens ädlaste del

hjärnan är svartsjuk




Bunden vers av Horace
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-19 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace