Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Champagne regn

Som humorns brus.
Ett skratt.
En skatt.
Plommon.
Det som ger frukt.
Leende druvor från klase.
Champagne regn.
Vilande sommarskön.
Du romantiska frestelse.
Som en prinsessbakelse.
Just till mig.
Förundrad över månskenet.
En solig vinterdag.
Ett pudervitt lugn.
Inom dig jag ser det vackra.
Ditt rosa grönskar.
Så även jag.
Så även jag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-08 08:41



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Du målar spännande bilder. Fint skaldat.
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP