Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... LIV ... ... ...2


Människor upplever
sig ibland provocerade

över någon som tycks ha

-allt den behöver

eller

över någon som inget tycks ha
men är tacksam o glad ändå.


Bär människan rädsla
för att inte vara behövd?


Är vi stöpta o fast i formen
av att vi tror att vi är det vi gör?













Tro-hopp-kärlek
AiA Maria den fria




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av AiA Maria den fria
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-08 14:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kanske tvärt om, rädslan att vara behövd av också dem båda... Både den som ha allt och den som inget ha, ett slags gisslantagande av fokuset, som vill styra mot dömandet, där tror jag rädslan att döma eller känna aversion snarare, bra frågeställningar!
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria