Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglaomfamning

Änglavingar breder ut sig

Till en omfamning av världen

Håller oss samman i frånvaron

Av närhet och spontana möten

 

Blåser en varm vind

In i djupet

Av våra törstande hjärtan

 

Torkar tårar som faller 

Av ensamhetens närvaro

Och fyller våra drömmar

Med vackra minnen och fjärilar

 

Änglavingar vakar över oss

När natten stilla viskar

Sov

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-11 06:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Omhuldad och fin
2020-12-15

  ULJO
Förtröstan ord i oroliga tider
2020-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att få tröst, uppmuntran och sinnesro!
2020-12-11

  Solstrale VIP
Helt underbart skrivet! Perfektion!
2020-12-11

  Nanna X
O så fint att vakna med en änglakram!
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP