Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Vattenlyster

 

 

 

Regndroppar från skyn

torr jord i väntan beredd

Stenarna får färg




Bunden vers (Haiku) av Litchi VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-08 11:47



Bookmark and Share


  Horace
Fint, känns nästan som sommar
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP