Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägring

Sedan önskar jag.
Vinterns hjärtslag i snöslask.
Våren återvänder.
Närmre dig än mig.
Ståendes vid dina tårars bro.
Det som ännu inte strösslats sönder.
Till snöflingornas iskristaller.
Vadar jag i snömodd.
Hennes spegelblanka andedräkt.
Du vänskapens passionsblomma.
Det som blir över.
Barfota skuggor.
Masserar in dina drömmar med eteriska oljor.
Knölsvanar ännu i sitt palats ruvar.
Behagligt älskvärd.
Nynnar bara för dig.
Läser bara för dig.
Du underbara.
Hägring.
Varför så långt bort.
När jag älskar dig så?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-08 12:24



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
"Masserar in dina drömmar med eteriska oljor", härlig tanke!
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP