Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksklockorna

Hörs långt borta 

kärleksklockorna slår mot dig

Kom in i stora salen

hör kärleksklangen

Purpura färger lyser mot dig

En längtan av saknaden så djup

Ditt hjärta ropar ut kom omfamna  mig

Vi ser på varann

Du säger  min sköna

Jag saknar dig så om natten

Sårbarheten lyser genom mina ögon

Ding dång hör klockorna slår 

Påminner om tiden

Då vi tillsammans vann över tiden

  Våra  kärleks klockor

slår och vi vet snart vi tilsammans igjen

Ge varann vår viktigaste bästa tid

Vet du väntar tänker på mig......

Våra kärlek klockor slår........

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-08 13:31



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så härligt levande poesi!
2020-12-08

  alicja lappalainen VIP
DEN HÄR DIKTEN ÄR MYCKET MELODISK,MAN HÖR NÄSTAN LJUD
AV KLOCKORNA
2020-12-08

  Sparvögat VIP
Så vackert skrivet om kärlekens värmande famn...
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP