Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Om jag inte tänder lampan)


De är i sig själva tomma. Som skal utan innehåll.
Men inga kan fylla själva tomheten såsom de -
underdrifternas och överdrifternas nattliga tankefigurer.

Och ett och annat spöke förstås.

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-08 15:52



Bookmark and Share


  Burn

Heh, ja... och så många är de; ta bara de 74 miljonerna i USA som trodde på vad den narcissistiska sociopaten ljög om. Allt annat utom fakta.

Det ekar så tomt.

2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet