Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag älskade uggla kram <3


alla vägar bär till Rom



klotet är runt och till sist
bär färden över floden
sanna mina ord
når vi slutligen fram

några tankfulla rader att smälta:
-ge mig kraften
att lätt bära glädje och sorg
att höja mig över vardagens köpenskap
och med styrka
enbart göra våra dagar levande












Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-12-09 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP