Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att läsa är att delta


ord kan sprida sig som en pandemi
och de lägger sig på baksidan
av tungbenet, där de sover hopkurade
i fosterställning

de väntar bara på ringsignalen
Skratt eller tårar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-12-08 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP