Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkten mot vilken vi alla rör oss

tiden är så beslutsam
så linjär
den skaver
mot hela mitt väsen
hård
vass
och kall
som en kniv
den dödar också
minst lika bra




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-08 17:28



Bookmark and Share


  Cortexett
Komprimerat och resolut beskrivet på ett bra sätt. Tiden kan verkligen vara smärtsamt uppmätt. Tiden är definitivt obönhörlig.
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP