Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memoar

född
förbrukningsvara

... glömd ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-08 19:01



Bookmark and Share


  Jessie Hallström
Du skriver så jävla bra! Svårt att hitta här folk som faktiskt kan skriva poesi. :)
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik