Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av sorg skriver hjärtat

Av sorg skriver hjärtat
Ord flödar som bäst,
var gång det smärtat
och blödit som mest.
Av sorg sjunger hjärtat
Toner klingar i moll.
Musiken och texten....
allting spelar roll.

Var gång det huggit
eller ristats med kniv,
har orden fått känsla
och mycket mer liv....
Av sorg målar hjärtat
sina känslor på duk.
När någon det svärtat
tas penseln i bruk.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-09 04:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-12-09

  bibbi ahrnstedt
Verkligt fint diktat!
2020-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Lysande!
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP