Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Domaren



vem är domaren framme vid skranket
då jag tittar noga ser jag hur lika vi är
fastän olika vi oss klär
ansiktet borta vid planket
en del av oss är vita eller svarta
några är aparta
vad har det för betydelse
viktigare än allt hjärtats lydelse

för visst är det väl så
de flesta av oss böra då och då
oss själva genom luppen granska
och inte sanningen förvanska





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-12-09 05:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det är för mycket att begära av den vars tunga är svart
2021-04-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP