Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min kommun sparas det nedifrån och inte uppifrån


Nu ska det SPARAS

Kommunen har tappat kontrollen på pengautflödet.
2,6 miljoner ska sparas!
Alla enkla jobb ska bort.
Gräsklippning, blombevattning, utsmyckning, vatten i fontänerna, ned
montering av lekparker, nedsläckning av gatubelysning.

De skulle skäras uppifrån ordades det för ett halvårs sen men resultatet
är det motsatta......Försörjningsstödet ökar, vård ,omsorg och skolan blöder.
Miljonerna rinner ut i Västerdalälven.

De ledande har tappat kontrollen och lever isolerade i en illusionsbubbla
alltmedan man bjuder in fler till vårt generösa, kravlösa land!

Ja, se hur nedbrytningen fortskrider!








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-09 10:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag tänker nog som så, att den där kommunen kommer använda invandrarna i gratis arbetsprojekt där de anställda får 8kr/ timme, så som de utnyttjar dem med funktionsnedsättning och funktionsvariationer... Så kan ju ingen ha råd med bostad, mat för dagen utan då blir de aldrig självförsörjande eftersom arbetsmarknaden inte anställer dem de bara behöver betala 8kr/ timman för via kommunala arbetsprojekt....
2020-12-19

  Lars Hedlin
Segregationen och degraderingen har bara börjat!
2020-12-15

    lydriket
Väl skriftat om det inlärda självskadebeteendets pris.

Det kommer bli dragkamp mellan Malmö och Filipstad om de godhetspengar som inte finns.
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP