Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i förrgår blev långt ifrån sista dagen


Glugg 8 : Återvänder Blod

 

 

Mammas varma hjärta slår än

Jul lär vara fram till våren

Isbit lossnar, fritt i spåren

Öppnas kärl så banor går igen

 

Tomten tjock, i fönstret står den

Kvar på Jorden, ej Lothlórien

Hoppas skuggan mindre svår sen

Snövit sol sin rodnad får igen

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-10 00:20



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Underbart!

Snart vänder det och det blir ljusare igen :)
2020-12-11

  Solstrale VIP
Härligt!
2020-12-11

  Nanna X
Hurra hurra för våren på Jorden!
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP