Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan tiden går

 

 

ute är det bara grått

inne har jag bara gått

mellan till och från

som ett annat fån

 

Corona mitt liv styr

jag andra människor skyr

vill ej bli smittad

ej heller hittad

 

bakom gardin jag kikar

på andra gelikar

lika rädda som jag

bli smittad en dag

 

men ej helt isolerad

fast något frustrerad

ibland en promenad

sjungande en serenad

 

ingen mig stör

ingen mig hör

ingen människa här

alldeles ensam är

 

när Corona är över

är det enda jag behöver

kramar från nära och kära

det mig på vingar ska bära

 

tänk om ett mirakel kunde ske

om detta bara man kan be

att denna plågan försvinner

att människan över virus vinner

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-09 10:38



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Håll ut! Det kommer vaccin!
2020-12-12

  bohemen VIP
Håll ut! Det kommer vaccin!
2020-12-12

    Lena Staaf VIP
Fint fångat om den tristess och känsla som många känner i dag. Kan se och höra dig sjunga serenader på promenaden och blr genast lite gladare!
2020-12-09

  Bodingen VIP
Ja det var en seg liten skit och man ska ju inte slå dom som är mindre men i detta fall är jag för dödsstraff. Åt viruset alltså. Inte de smittade.
2020-12-09

  Sparvögat VIP
Ja det är en nåd att stilla bedja om att eländet försvinner...
Vilken lycka att kunna träffa nära och kära!
Du beskriver precis mina känslor!
2020-12-09

  ULJO
Hoppet kvarstår om att allt ska bli normalt igen.
2020-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att eländet snart är över
vi alla social närhet behöver!
2020-12-09

  Feliaxel VIP
Vi får se fram emot bättre tider när allt är över
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP