Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Liten blir stor


Liv ( min älskade mini me)

Att få hålla dina händer 

att få se dig skratta och sjunga 

Dina ögonlock är så mjuka där du andas

bredvid mig i min famn

Att få lukta på blommor med dig

Att få simma mjuka tag i ett kvällsdopp 

Att få gå dagar och mil bland de högsta berg, 

se dig kämpa med din envishet och glädje

Att få se dig göra upp en brasa med tändstål

Mitt absoluta lugn när jag har dig nära

Att få se dig sitta vid pianot timma efter timma

Att se dig öppna en bok tjockare än gula sidorna 

Att se dig njuta av mat i lugn och ro

Att förstå att du har mer tålamod än jag

Att få se din glada sprallighets dans

Din klokhet och begåvning gör mig förstummad 

Att få se din absoluta skönhet

när du bara är, den du alltid är. 
Att vara så stolt så man spricker över dig
Att längta efter vår tur till Provence 

Det får mig att undra

Hur kan man vara så perfekt?

Du är ett mirakel av under och magi

Att få vara din Mamsi Mamma gör mig lyckligast i världen




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-09 10:57



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Så underbart vacker text! Vilken lycka du förmedlar. Jag blir förälskad bara av att läsa texten. Tack!
2020-12-25

  morgonstjärna VIP


min vän du är att gratulera så här i Coronatider då många går i idé då blommar du ut i kärlekspoesi
skriver ett flertal glödande poem och även färdas du med en tjusig bil

Det måste vara äkta kärlek du känner


2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP