Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetens njutning

Dunkelt var sinnet
I allt det gråa
Men det spinner nu

För likt en katt
Lapas lugnet
För att få klarhet

Och verkligheten
Är inte dum
När njutning finns




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-09 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva