Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... LIV ... ... ...5



Om det är sant
att jag skapar
min egen verklighet

Om det är ”sant”
för mig att jag
gör ”dåliga” val

Om det är ”sant”
att jag är
det jag gör

Om sanningen
för mig är
att jag är ”dålig”
för att jag gjort ”dåliga” val
kommer jag högst troligt
att förneka min egen del
i skapelsen av min verklighet

För vem vill vara ”dålig”?













Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av AiA Maria den fria
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-09 13:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Under förnekelsens stjärna vandrar vi alla
En del förnekar sig själv
en del förnekar alla andra
2020-12-09

  Kajan VIP
Om man får leva länge här på jorden så finns det gott om tid att göra misstag, det är närmast oundvikligt. Det vore sorgligt om det vore kört sedan för alla...
2020-12-09

  Anya VIP
Men så kloka ord. Det här med att vi är våra val är så nyliberalistiskt. Alla kan inte välja rätt. vi har inte samma bagage och liv.
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria