Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fnitterpastej, sandhumor



gömmer huvudet i sanden
för inte se vad som händer
om rumpfjädrarna skakar
beror det på sanden som kittlar
jag har inte ätit fnitterpastej
men kastade ut ett vindöga
såg ett annorlunda landskap breda ut sig
då det är busväder står jag så här
och behöver då inte hålla i hatten

humor är en nödvändig krydda
de lossar banden på livstycket




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-12-09 13:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
stämmer exakt teckningen blev hyfsad
2023-06-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP