Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text skriven på fri hand och är inte redigerad.


Fångade i covid

 

Vi är fångade i covid och snart och i politikernas 

vävda garn av maktspel utan tolerans om allas 

skyldigheter att själva taga ansvar för sina egna liv.

 

Vi är på väg mot ett samhälle var de med makt 

och förmågor kan försörja sig själva och kan få

till sig nödvändiga saker hemskickade med posten.

 

Vi som inte har makt, ekonomiska eller sociala medel

vi ska gömma oss och skydda maktens män och kvinnor.

Genom att inte gå ut, inte göra inköp, inte tillåtas leva.

 

Vi är fångar redan i bristen på medel

vi är de som ska offras på altaret för 

att de som har ska få leva och få än mer. 

 

Detta enligt senaste info om lagar om covid. 




Fri vers av Flicis VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-09 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP