Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vilja bli inkluderad för den man är av den man älskar ... - Tidigare publicerad här i april 2005


Allt jag önskar ...

*** 

Allt jag önskar få av dig ...
 ... är känslan av att vara välkommen
för att du älskar mig
och 
verkligen vill dela ditt liv tillsammans med mig ...

Jag varken vill 
eller
ens avser att försöka ändra på dig ...
Att vi påverkar och förändrar varandra 
är oundvikligt därför att det är så det är ... 

– Därför att vi själva vill! 


***** 

 


©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-09 15:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin önskan...
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP