Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även för mig

Mörka svarta himmel
Döljer världen därute
Allt blir så litet
Och jag ännu mindre

Det är något tryggt
I det lilla
Som smeker ron
Och lugnar själen

Världen är så väldigt stor
Men den finns där ute
Farligt och förunderligt lockande
Så är den även för mig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-09 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva