Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tår

 

det är så lätt att, tänkte inte ens tanken. självklar. sen kom det en glipa bland molnen. begravdes i jord.

 

skallen 

det där

högst upp

på kroppen

 

som bär

häller ut

sörjan till

beskådan

tårarna

sältan

 

att slicka i sig

 

som inget hänt

 

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-09 20:29



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Magisk
2020-12-12

  Annie b'larsson VIP
Stackars hjärnan. Vad den får stå ut med!
2020-12-10

  Domenico VIP
Tåren - långt mycket bättre än den ogråtna gråten....
Ännu en sån där sällsam Nordbösk text!
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö