Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotot: eget


Bakom knuten

 

Tiden smyger

sig in

bakom knuten

 

Rädslans skälvningar 

slår

mig 

 

Bruset i öronen

minner mig

om krigslarmet

 

Rädslan blir

mig 

övermäktig

 

Jag vill fly  ...

med dig  ...

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-12-09 21:18



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Starkt om barnets rädsla
och oro. Berör.
2022-03-16

  morgonstjärna VIP
verkligt fint gestaltad känsla flickan och dockan.
2020-12-19

  DominiQueen
visst känns det så..
Perfekt beskrivet i vad många av oss kan känna igen ... Nu

Tack
2020-12-16

  Yrre VIP
starkt skiftat, berör!
2020-12-11

  Eva Helene VIP
Gripande dokument i minnenas brus.
2020-12-10

  bibbi ahrnstedt
Så svårt med sådana minnen
2020-12-10

    Lena Staaf VIP
Starkt skrivet, oroskänsla, förstärkt av bilden på det lilla barnet som krampaktigt håller sin docka.
2020-12-09

  Maria Sundelin VIP
Väldigt stark och talande med få ord
Kramar
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP